Het Huis

Het Plattelandshoés heeft tien appartementen. Acht van deze appartementen hebben twee slaapkamers, twee badkamers en een woonkamer met een keukenblok. Daarmee heeft u de mogelijkheid, dat er altijd iemand in het eigen appartement kan blijven overnachten. Ook kan deze persoon mee eten.

Daarnaast kunt u als gast van het Plattelandshoés van een aantal voorzieningen gebruikmaken. De kosten van deze voorzieningen zijn opgenomen in de eigen bijdrage, tenzij anders vermeld.

Centrale huiskamer

Centraal in het gebouw ligt onze grote huiskamer. Hier hebben gasten, familieleden, bezoekers, vrijwilligers en professionals de mogelijkheid elkaar te ontmoeten, samen te eten, de krant te lezen, een spelletje te spelen, etc. Alles mag, niets moet.
De koffie is altijd bruin en de koekjestrommel staat op tafel...

Centrale keuken

In en aan de huiskamer ligt de open keuken, waar dagelijks vers en met veel liefde gekookt wordt. Vanuit de huiskamer zie je de werkzaamheden en ruik je de lekkere geuren. De koks zorgen iedere dag voor een menu met meerdere keuzes en als u een specifieke wens hebt, zullen zij zeker proberen die in te willigen.

Familiekamer

De familiekamer kan gebruikt worden voor het vieren van een verjaardag; voor het ontvangen van een grotere groep bezoek of bijvoorbeeld een kaartclub; voor een etentje met de familie, enz... Vooraf reserveren van de ruimte is nodig.

Post, telefoon en internet

Persoonlijke post wordt door de verpleging in het appartement bezorgd.· Het appartement in het Plattelandshoés is geen officieel woon- of verblijf-adres en kan dus niet als postadres gebruikt worden.

In het appartement is geen telefoontoestel aanwezig. U dient gebruik te maken van de eigen mobiele telefoon.

Voor het gebruik van internet kunt u gebruik maken van de WiFi - code van het Plattelandshoés die u tijdens de intake ontvangt.·

Wilt u meer weten? Download dan onze gastenbrochure van het Plattelandshoés of neem contact met ons op